Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g150g270kcal28.5g0g18g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)66g164kcal13.1g0.3g11.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g38g8.6kcal0.5g1.3g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)30g27kcal5.1g0.4g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g1004kcal100g5.4g63.6g0.4g
Valittu annoskoko317g502kcal50g2.7g31.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna158g251kcal25g1.4g15.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398