Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 56g7.3kcal0.6g0.6g0.1g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g2.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kurkku 38g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g70g132kcal17.4g0g7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g52g31kcal0.2g7.7g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g494kcal48.2g22.8g23g8.8g
Valittu annoskoko317g247kcal24.1g11.4g11.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna158g124kcal12.1g5.7g5.8g2.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340