Sieni/papu/fetasalaatti

Kaikki vain sekaisin keskenään..

Hyvä tulee..

En ole mitenkään lämmitellyt papuja, ovat mielestäni hyviä sellaisenaan.

Olen kuitenkin huuhdellut niistä enimmät suolamössöt pois ennen salaattiin lisäämistä.

Älyttömästi on kuituja ja hyvin proteiinia, vaikka ei tippaakaan lihaa.

Fetajuustokaan ei ole pakollinen, eikä maku kärsi.

Aika suolainen on nimittäin tämä versio.

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni säilötty Rainbow38g5.8kcal0.7g0.7g0g0.9g
Kidneypapu, suolaliemessä88g97kcal6.9g15.9g0.4g7.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )17g8.3kcal0.1g2g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g17g18kcal3g0.3g0.5g0g
Persilja17g2kcal0.2g0.2g0g1.3g
Paprika keltainen, annos 40g8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku (Kela 1989), annos 100g40g3.6kcal0.3g0.6g0g0.4g
Tomaatti, tuore67g14kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Lehtisalaatti (Kela 1989), annos 100g25g2.8kcal0.4g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g307kcal24.2g45.6g2.4g22.4g
Valittu annoskoko317g154kcal12.1g22.8g1.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna158g77kcal6.1g11.4g0.6g5.6g
Arvot/100g100g49kcal3.8g7.2g0.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39369