Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1072g1716kcal203.8g0g96.5g0g
Punajuuri 715g274kcal7.1g49.3g1.4g17.9g
Kaali, valkokaali286g60kcal3.4g9.7g0.6g6g
Pavut,ruskeat suolaliemess243g243kcal17.3g36.5g2.9g52.5g
Peruna, keskikokoinen 60g429g257kcal6.4g55.8g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g21g193kcal0g0g21.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g179g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Chili paprika punainen7.1g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g5680kcal482.6g339.4g248.2g174g
Valittu annoskoko3160g2840kcal241.3g169.7g124.1g87g
Annoskoko puolitettuna1580g1420kcal120.7g84.9g62.1g43.5g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259