Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g40g288kcal0g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)457g69kcal9.1g4.6g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g801g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Katkarapu 721g493kcal104.1g0g7.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 801g2644kcal16g24g280.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g7633kcal293.2g166g646.2g10.4g
Valittu annoskoko3160g3816kcal146.6g83g323.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna1580g1908kcal73.3g41.5g161.6g2.6g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678