Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)515g340kcal77.3g0g3.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g573g195kcal1.1g40.6g1.7g10.3g
Kurkku, tuore286g29kcal1.7g4.8g0.3g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g286g77kcal3.7g13.7g0.6g4.9g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tilli, tuore 143g43kcal5.3g1.3g1.1g3g
Ruokajogurtti Valio573g515kcal25.8g28.6g34.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton86g18kcal0.3g1.4g0g0.1g
Hunaja 57g189kcal0.3g46.3g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Paahtoleipä, monivilja 601g1517kcal45.9g262.8g24.3g24.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g5925kcal328.2g811g132.4g93.2g
Valittu annoskoko3160g2963kcal164.1g405.5g66.2g46.6g
Annoskoko puolitettuna1580g1481kcal82.1g202.8g33.1g23.3g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358