Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1125g394kcal18g77.6g1.1g15.8g
Tomaattimehu Valio750g150kcal7.5g30g0g0g
Kalaliemikuutio 8.2g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g11g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Katkarapu 405g277kcal58.5g0g4.5g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g428g406kcal34.2g59.8g3g34.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6324g3257kcal249.6g378.8g77.2g105g
Valittu annoskoko3162g1629kcal124.8g189.4g38.6g52.5g
Annoskoko puolitettuna1581g814kcal62.4g94.7g19.3g26.3g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378