Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1399g2847kcal250.3g0g207g0g
Linssi, punainen, Go Green699g2273kcal167.8g342.6g7g83.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g682g191kcal4.1g40.6g1.4g17g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g10992kcal862.4g808.4g444.8g213.8g
Valittu annoskoko3164g5496kcal431.2g404.2g222.4g106.9g
Annoskoko puolitettuna1582g2748kcal215.6g202.1g111.2g53.5g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122