Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 701g2247kcal187.7g0g167.9g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Makaroni, tumma 701g2522kcal94.7g460.7g21g41.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g219g614kcal41.6g0.1g48.2g0g
Tomaattipyree (Felix)175g140kcal5.3g28g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g877g114kcal13.6g13.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g12508kcal788.6g1015.2g563.2g85.8g
Valittu annoskoko3164g6254kcal394.3g507.6g281.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna1582g3127kcal197.2g253.8g140.8g21.5g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710