Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss876g245kcal11.4g42.9g2.6g26.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%701g771kcal18.9g18.9g70.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto234g654kcal44.4g0g51.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)584g1956kcal70.6g383.5g13.4g40.9g
Tonnikala vedessä 701g732kcal157.2g0g10.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g9953kcal605g890.6g436.2g134.4g
Valittu annoskoko3164g4976kcal302.5g445.3g218.1g67.2g
Annoskoko puolitettuna1582g2488kcal151.3g222.7g109.1g33.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047