Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)800g5758kcal0g0g639.8g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.1g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g220g374kcal33g0g26.4g0g
Siirappi, tumma36g115kcal0g26.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1300g4678kcal168.9g909.7g27.3g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g28444kcal403.8g3495.8g1387g91g
Valittu annoskoko3168g14222kcal201.9g1747.9g693.5g45.5g
Annoskoko puolitettuna1584g7111kcal101g874g346.8g22.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740