Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1460g1710kcal252.4g0g77.4g0g
Sipuli 337g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Korppujauho 112g411kcal11.8g84.1g1.2g6g
Kananmuna 50g(kpl)360g453kcal39.5g1.1g32.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 674g2393kcal12.7g17.9g256.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g225g2022kcal0g0g224.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g14183kcal641.2g238.6g1185g23.4g
Valittu annoskoko3168g7092kcal320.6g119.3g592.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna1584g3546kcal160.3g59.7g296.3g5.9g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095