Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g959g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g336g1309kcal0.7g325.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 935g3209kcal95.3g654.7g11.2g32.7g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g70kcal0.7g15.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Rypsiöljy 324g2863kcal0g0g323.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g17267kcal342g2183g783.4g113.8g
Valittu annoskoko3168g8634kcal171g1091.5g391.7g56.9g
Annoskoko puolitettuna1584g4317kcal85.5g545.8g195.9g28.5g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257