Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai621g2173kcal74.5g440.7g13g18.6g
Sokeri 609g2471kcal0g608.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 57g212kcal10.6g6.3g12.4g17.4g
Voi 358g2598kcal4.3g1.4g291.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)478g267kcal40.6g23.9g1g0g
Pätkis, 18g258g1263kcal9.3g157.3g64.5g0g
Kananmuna kuoreton 394g562kcal49.2g1.2g40.4g0g
Taloussuklaa, Fazer239g1230kcal9.3g133.7g71.6g12.7g
Voi 119g866kcal1.4g0.5g97g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g23462kcal400.8g2788g1182g97.6g
Valittu annoskoko3168g11731kcal200.4g1394g591g48.8g
Annoskoko puolitettuna1584g5865kcal100.2g697g295.5g24.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319