Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 597g354kcal58.6g17.9g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 876g1249kcal109.4g2.6g89.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g557g3343kcal117g36.8g300.9g0g
Juusto, keskiarvo 796g2785kcal199.2g2g220.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 60g193kcal17.3g4.2g11.9g18.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g60g36kcal5.4g3.3g0.3g43.6g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.5g1.6g13.4g
Kauralese 108g387kcal19.3g49g8.3g18.8g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g17137kcal1070.2g302.8g1271.2g189g
Valittu annoskoko3168g8568kcal535.1g151.4g635.6g94.5g
Annoskoko puolitettuna1584g4284kcal267.6g75.7g317.8g47.3g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129