Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1718g1890kcal137.5g343.6g0g85.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1206g472kcal12.3g84.9g2.4g30.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 136g1200kcal0g0g135.6g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Riisijauhoseos, gluteeniton 90g315kcal2.3g72.9g0.5g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g7812kcal307.6g1011.4g277.6g242.2g
Valittu annoskoko3168g3906kcal153.8g505.7g138.8g121.1g
Annoskoko puolitettuna1584g1953kcal76.9g252.9g69.4g60.6g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390