Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl165g562kcal3.3g5g57.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1606g963kcal54.6g72.3g56.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g321g206kcal11.2g0.6g80.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g241g963kcal0g240.9g0g0g
Mansikkahillo 803g1817kcal4.5g433.1g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g9281kcal147.2g1567.4g390.4g14.4g
Valittu annoskoko3168g4640kcal73.6g783.7g195.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna1584g2320kcal36.8g391.9g97.6g3.6g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958