Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1355g1032kcal25.5g210.1g2.7g13.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)36g259kcal0.3g0.3g28.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g360g684kcal54g0g54g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g72g202kcal13.7g0g15.8g0g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g4425kcal190.6g433.6g203.2g31.6g
Valittu annoskoko3168g2213kcal95.3g216.8g101.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna1584g1106kcal47.7g108.4g50.8g7.9g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770