Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g961g192kcal12.5g28.8g1.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g300g123kcal4.2g24.3g0.9g0g
Isot katkaravut (rainbow)432g432kcal99.4g0g3.9g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g240g432kcal19.2g12g33.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1201g1306kcal46.8g235.1g13.3g22.5g
Oliiviöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g5567kcal364.2g600.4g174.4g45g
Valittu annoskoko3168g2784kcal182.1g300.2g87.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna1584g1392kcal91.1g150.1g43.6g11.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614