Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3003g3363kcal660.6g0g90.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 120g84kcal1.5g13.6g1.5g4.7g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g62kcal1.8g13.7g0.5g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Curryjauhe (-), annos 5g3g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g7180kcal1334g73g187.8g25g
Valittu annoskoko3168g3590kcal667g36.5g93.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna1584g1795kcal333.5g18.3g47g6.3g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485