Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g2247g6628kcal337g0g584.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g449g162kcal4g27.9g0.9g12.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g449g108kcal9g16.2g0.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g13795kcal700g88.2g1172g25.2g
Valittu annoskoko3168g6898kcal350g44.1g586g12.6g
Annoskoko puolitettuna1584g3449kcal175g22.1g293g6.3g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624