Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1065g639kcal16g138.4g1.1g9.6g
Lanttu 160g46kcal1.6g7.3g0.5g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1065g298kcal6.4g63.4g2.1g26.6g
Ruokakerma Valio 5%666g399kcal8g18.6g33.3g0g
Oltermanni, perinteinen213g767kcal53.2g0g61.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g4298kcal170.4g455.4g197.6g78.2g
Valittu annoskoko3168g2149kcal85.2g227.7g98.8g39.1g
Annoskoko puolitettuna1584g1075kcal42.6g113.9g49.4g19.6g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207