Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1182g2010kcal153.7g29.6g141.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g662g278kcal64.9g2.6g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g189g121kcal6.6g0.4g47.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g236g1726kcal2.4g2.4g189.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g473g1967kcal387.7g33.1g28.4g4.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore95g24kcal0g8.5g0g0.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 24g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)284g993kcal39.7g158.9g19g31.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g14236kcal1310g471g852.8g72g
Valittu annoskoko3168g7118kcal655g235.5g426.4g36g
Annoskoko puolitettuna1584g3559kcal327.5g117.8g213.2g18g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915