Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1600g254kcal12g32g1.6g32g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g480g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Nokkonen 64g28kcal3.8g0.8g0.4g2.6g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)16g42kcal2.1g1.9g2.9g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g320g54kcal5.1g8.6g0g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g1972kcal60.2g153.8g109.8g102.2g
Valittu annoskoko3168g986kcal30.1g76.9g54.9g51.1g
Annoskoko puolitettuna1584g493kcal15.1g38.5g27.5g25.6g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738