Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore1802g505kcal10.8g100.9g3.6g45g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g673kcal45.6g0.1g52.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g450g176kcal14.9g14g6.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g721kcal12.2g12.2g67.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g4677kcal213.2g255.6g299.6g90g
Valittu annoskoko3168g2338kcal106.6g127.8g149.8g45g
Annoskoko puolitettuna1584g1169kcal53.3g63.9g74.9g22.5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727