Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 26g19kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 5.3g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha601g1022kcal114.2g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.293g1025kcal39g199.2g7g11.1g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow42g379kcal0g0g42.1g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow225g34kcal4.3g3.8g0.2g5.4g
Xtra salaattitonnikala öljyssä541g1406kcal97.4g2.7g108.2g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.240g671kcal72.1g3.6g40.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g9650kcal687.4g515.6g521.2g52g
Valittu annoskoko3168g4825kcal343.7g257.8g260.6g26g
Annoskoko puolitettuna1584g2413kcal171.9g128.9g130.3g13g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413