Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 67g64kcal2g13.1g0.2g0.7g
Paistijauheliha 10%67g114kcal13.3g0g6.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, Kevyt134g61kcal4.3g6.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g717kcal55.2g39.8g36.2g1.6g
Valittu annoskoko317g358kcal27.6g19.9g18.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna159g179kcal13.8g10g9.1g0.4g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598