Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 63g25kcal0.3g4.3g0.3g1.6g
Karpalo 65g21kcal0.3g2.3g0.5g2.2g
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow32g107kcal3.8g22.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g306kcal8.8g57.4g2.8g7.6g
Valittu annoskoko317g153kcal4.4g28.7g1.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna159g76kcal2.2g14.4g0.7g1.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832