Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 66g18kcal0.8g2.7g0.1g1.4g
Hirvenliha 53g59kcal11.1g0g1.6g0g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Herkkusieni 7.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g241kcal25.4g12g8.4g4.8g
Valittu annoskoko317g120kcal12.7g6g4.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna159g60kcal6.4g3g2.1g1.2g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881