Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 56g63kcal11.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Lanttu 34g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)45g14kcal0.5g1.8g0.2g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g246kcal28.4g17.8g4.8g5.8g
Valittu annoskoko317g123kcal14.2g8.9g2.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna159g62kcal7.1g4.5g1.2g1.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280