Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)131g146kcal16.2g2.5g7.8g1.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 66g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 26g8.7kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g441kcal36.4g33.4g16.2g7g
Valittu annoskoko317g220kcal18.2g16.7g8.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna159g110kcal9.1g8.4g4.1g1.8g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201