Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g26g143kcal0.3g0.3g15.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.2g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g70kcal2g12.7g0.4g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 104g34kcal3g2.1g0.6g3.6g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g21g71kcal4.5g0.2g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 42g14kcal1.3g2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g995kcal38.2g81g52.6g18g
Valittu annoskoko317g498kcal19.1g40.5g26.3g9g
Annoskoko puolitettuna159g249kcal9.6g20.3g13.2g4.5g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439