Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 52g36kcal2.6g4.9g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g42g32kcal6.7g0.6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g164kcal19.6g13.4g2.4g4.6g
Valittu annoskoko318g82kcal9.8g6.7g1.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna159g41kcal4.9g3.4g0.6g1.2g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234