Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)250g160kcal8g12g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Pinaatti 47g6.3kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g506kcal19.8g39g29.2g1.8g
Valittu annoskoko317g253kcal9.9g19.5g14.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna159g126kcal5g9.8g7.3g0.5g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727