Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g126g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 126g414kcal2.5g3.8g43.9g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g926kcal11.4g21.6g89.2g7.4g
Valittu annoskoko317g463kcal5.7g10.8g44.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna159g232kcal2.9g5.4g22.3g1.9g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750