Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g667g1167kcal126.7g0g73.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g167g1217kcal1.7g1.7g133.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Turun sinappi, mieto50g95kcal2.5g14g3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g86kcal5.3g15.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 83g325kcal1.8g1.8g35g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)333g550kcal10g13.3g50g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 333g67kcal2.3g10g0.3g6g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.8g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6340g7841kcal333.8g247.8g602.2g42.4g
Valittu annoskoko3170g3920kcal166.9g123.9g301.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna1585g1960kcal83.5g62g150.6g10.6g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559