Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1013g771kcal19g156.9g2g10.1g
Purjosipuli 124g28kcal2.2g3g0.2g2.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g450g239kcal25.7g23.9g4.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton169g304kcal7.6g9.3g25.3g6.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g76kcal1.6g3.8g5.7g0.9g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6354g2839kcal112.4g394g74.6g42g
Valittu annoskoko3177g1419kcal56.2g197g37.3g21g
Annoskoko puolitettuna1589g710kcal28.1g98.5g18.7g10.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035