Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi65g136kcal5.5g24.7g1.9g17.5g
Vesi, vesijohtovesi 1754g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 877g668kcal16.5g135.9g1.8g8.8g
Hirvenjauheliha oma saalis439g491kcal96.5g0g13.2g0g
Rypsiöljy 44g388kcal0g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g3365kcal237g321.2g121.4g52.6g
Valittu annoskoko3178g1683kcal118.5g160.6g60.7g26.3g
Annoskoko puolitettuna1589g841kcal59.3g80.3g30.4g13.2g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467