Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)700g455kcal22.4g33.6g24.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g182g582kcal16.4g94.6g10.9g16.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g8197kcal720g331.2g432.2g58g
Valittu annoskoko3178g4099kcal360g165.6g216.1g29g
Annoskoko puolitettuna1589g2049kcal180g82.8g108.1g14.5g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675