Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 935g2070kcal163.6g0g158.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1636g295kcal9.2g40.9g6.5g11.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss94g313kcal20.6g0.1g26.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 467g1543kcal9.3g14g163.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g47g180kcal15.4g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g8801kcal436.2g110g736.6g23g
Valittu annoskoko3178g4401kcal218.1g55g368.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna1589g2200kcal109.1g27.5g184.2g5.8g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134