Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 25g80kcal6.1g11.4g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Juuriselleri 34g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Herne, pakaste (rainbow)50g43kcal3g7.5g0g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g13g19kcal2.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g406kcal25.8g47.6g11g10g
Valittu annoskoko318g203kcal12.9g23.8g5.5g5g
Annoskoko puolitettuna159g102kcal6.5g11.9g2.8g2.5g
Arvot/100g100g64kcal4.1g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520