Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g75g15kcal1.9g0.9g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Tomaattimurska, 1 prk133g36kcal0.8g7.1g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g466kcal37.6g19.8g25.4g5.6g
Valittu annoskoko318g233kcal18.8g9.9g12.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna159g117kcal9.4g5g6.4g1.4g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267