Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal4g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti14g66kcal3.3g4.5g3.9g3.8g
Soijajauho rasvainen 12g56kcal4.1g2.8g2.8g1.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 105g398kcal29.3g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1303kcal107g31g83.4g10.4g
Valittu annoskoko318g651kcal53.5g15.5g41.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna159g326kcal26.8g7.8g20.9g2.6g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595