Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)212g1526kcal0.2g0.2g169.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 61g173kcal9.4g0.1g15.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g3416kcal19.2g6.6g369.4g0g
Valittu annoskoko318g1708kcal9.6g3.3g184.7g0g
Annoskoko puolitettuna159g854kcal4.8g1.7g92.4g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435