Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 87g194kcal15.3g0g14.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g5g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g50g30kcal0.4g2.6g2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino87g306kcal11.4g58.6g2.2g5.2g
Lihaliemkuutio maggi extra2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1123kcal55g126g43.4g11.2g
Valittu annoskoko318g562kcal27.5g63g21.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna159g281kcal13.8g31.5g10.9g2.8g
Arvot/100g100g177kcal8.7g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578