Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Hk, sininen lenkki 580g63g146kcal6.3g4g11.4g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1.1g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla11g43kcal0.2g0.3g4.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g613kcal18.4g42.8g39.6g4.2g
Valittu annoskoko318g307kcal9.2g21.4g19.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna159g153kcal4.6g10.7g9.9g1.1g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050