Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g140g280kcal28g0g18.2g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl13g38kcal0.3g0.4g3.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix19g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Coctailkurkku, Pirkka5.2g1.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g94kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g905kcal59.2g16.8g65.8g1.2g
Valittu annoskoko319g453kcal29.6g8.4g32.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna159g226kcal14.8g4.2g16.5g0.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832