Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekoni atria35g124kcal5.3g0g10.6g0g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g981kcal81.4g22.8g60.4g3g
Valittu annoskoko319g490kcal40.7g11.4g30.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna159g245kcal20.4g5.7g15.1g0.8g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731