Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g156g38kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g63g75kcal2g2.8g6.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g362kcal9g27.4g22.8g11.2g
Valittu annoskoko319g181kcal4.5g13.7g11.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna159g91kcal2.3g6.9g5.7g2.8g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208