Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.8g10.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g113g25kcal1.1g5.1g0g2.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Seiti fileitä Findus75g53kcal12g0g0.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g38g30kcal1g1.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana638g633kcal51g19.6g39g5.8g
Valittu annoskoko319g316kcal25.5g9.8g19.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna160g158kcal12.8g4.9g9.8g1.5g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168